Protetică dentară | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

Protetică dentară

Protetica dentară înseamnă refacerea dinților prin lucrări fixe: fațete, coroane și punți dentare, precum și prin lucrări mobile sau mobilizabile: proteze totale sau parțiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

Când se apelează la protetica dentară?

Atunci când avem unul sau mai mulţi dinţi lipsă, punţile dentare (pe dinti naturali sau pe implanturi) sunt o modalitate foarte bună de a înlocui spaţiile goale. Dinţii existenţi sunt utilizaţi pentru a crea literalmente un "pod" pentru a proteza zona în care dintele lipseşte. 

 

 

Ce materiale folosim

 

Punţile dentare sunt realizate din ceramică sau zirconiu-ceramică. Zirconiul înlocuieşte cu succes metalul din coroanele metalo-ceramice şi astfel culoarea lucrărilor protetice este aproape identică cu cea naturală.

 

Atunci când estetica dentară este prioritară, mai ales la dinţii frontali cu distrucţii majore, o coroană ceramică pe zirconiu este răspunsul pe care clinica noastră îl oferă. Zirconiul dentar este răspunsul şi pentru pacienţii care dezvoltă alergii la metale. 

 

Lipsesc mai multi dinţi?

 

În cazul în care avem lipsă mai mulţi dinţi, vă prezentăm şi alternativa protezării cu coroane ceramice integrale E-MAX pe implanturi dentare. Ceramica presată E-MAX este stabilă coloristic, prezintă o transluciditate excelentă şi datorită lipsei altui substrat (metal sau zirconiu), trecerea dintre coroana şi ţesutul moale (gingia) este deosebit de estetică. Este inertă din punct de vedere chimic, biocompatibilă cu alte materiale de restaurare dentară şi rezistentă la abraziunea dentară.

 

Află mai multe despre protetică din clipul video de mai jos

Care sunt costurile pentru protetica dentara?

Te invităm să accesezi lista de prețuri.

 

Care sunt consecintele netratarii la timp a cariilor?

 

Cariile netratate avansează ducând la pierderi însemnate de substanţă dură dentară nemaifăcând posibilă refacerea dintelui printr-o simplă plombă. Se poate pierde chiar şi dintele apărând astfel o edentaţie ce poate duce la ineficienţă masticatorie, migrări ale dinţilor vecini şi antagonişti, tulburări de ocluzie, probleme parodontale şi nu în ultimul rând o estetică deficitară.

 

Care sunt rezultatele obtinute dupa protetica dentara?

 

Dinţii artificiali sunt confecţionaţi din material ceramic care poate reda forma şi culoarea dinţilor naturali păstrându-şi în timp aceste calităţi. Ceramica se realizează pe un suport de oxid de zirconiu pentru a-i mări rezistenţa.

 

Intră acum în legătură cu unul din medicii noștri specialiști în protetică dentară.

 

Programează-te acum!

 

Garanţia lucrării la clinica stomatologică Crystal Dental Clinic este de 2 ani şi intră in vigoare odată cu cimentarea provizorie a lucrării,  cu achitarea integrală a acesteia şi se menţine odată cu respectarea responsabilităţilor tale.

 

Cunoaște medicii pentru protetică:

  Dr. Ciprian Ciornea
Dr. Ciprian Ciornea
  Dr. Daniela Enache
Dr. Daniela Enache
  Dr. Claudia Anghel
Dr. Claudia Anghel
 

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic