Estetică facială | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

Estetică facială

SOS – Vreau să îmi păstrez tinerețea pe chip!

Fața este reperul cel mai important al imaginii noastre. Este primul lucru pe care-l vedem dimineața în oglindă, este primul lucru pe care ceilalți îl observă asupra noastră. Este locul unde sunt afișate emoțiile și sentimentele noastre.


În permanență expuse vederii, micile imperfecțiuni ale chipului nostru ajung să se suprapună într-un mod neplăcut peste imaginea pe care ne-o dorim. Tot la nivelul feței, din păcate, devine cel mai vizibil procesul de îmbătrânire. La trecerea anilor se adaugă poluarea și stresul, trăsăturile noastre pierzându-și prospețimea uneori prea devreme.

 

 

Cu ce te ajută estetica facială


Dacă îți dorești o apariție mai fresh sau pielea să fie mai fermă, acum ai mai multe opțiuni ca niciodată! Crystal Dental Clinic te aşteaptă acum şi pentru estetică facială, oferindu-ţi soluţia perfectă pentru un ten mereu tânăr şi fără probleme.

  

Toate tipurile de tratamente de estetică facială (peeling chimic, injectare toxină botulinică, injectare acid hialuronic, biorevitalizare cutanată Art) sunt realizate de personal medical calificat, experimentat conform celor mai noi standarde în domeniul esteticii faciale. 

 

Tehnologia ENDORET PRGF 

 • Stimulează producerea naturală de acid hialuronic de către celulele proprii, sporește secreția de colagen și elastină, ducand astfel la creșterea fermității pielii si la netezirea ridurilor.
 • Se realizează o creștere a grosimii dermului și epidermului cu o cantitate mai mare și mai bine organizată de fibre de colagen.
 • Nu alterează mobilitatea mușchilor feței și, fiind un tratament autogen, nu s-au înregistrat efecte adverse la nici un pacient, în ultimii 15 ani.

Află mai multe informaţii despre tehnologia ENDORET aici.

 

Peeling chimic

 • Corectează toate ridurile fine de la nivelul feței conferind pielii un aspect de prospețime și tinerețe
 • Transformă tenul fumătorilor într-un ten ca cel al nefumătorilor
 • Atenuează ridurile, șanțurile nasolabiale, șanțurile verticale intersprancenoase. Atenuează cicatricile și reduce hipertrofia și hipercromia lor.
 • Reduce acneea în orice stadiu, de la acneea evolutivă în fază purulentă la acneea stabilizată ( este recomandată oprirea administrării de Roaccutane și antibiotice pe durata tratamentului).

Toxina botulinică

Ridurile care se tratează cu rezultate excelente cu toxină botulinică sunt ridurile de pe frunte, intersprancenoase și de la colțul ochilor “laba gastei”. Se mai folosește și pentru ridurile din partea anterioară a gâtului.

 

Acid hialuronic

Are rolul de a îmbunătăți textura pielii și amână cu ani buni procesul de îmbătrânire cutanată.

 • Conferă luminozitate pielii
 • “șterge” ridurile
 • Ajută la sinteza colagenului
 • Obţii buze voluminoase


Biorevitalizare cutanată Art

Celulele ţesutului conjunctiv subcutanat al pielii se numesc fibroblasti. Fibroblastii formează colagenul şi repară pielea fragilă şi deteriorată, asigurându-i tonusul şi elasticitatea.

 

Activitatea fibroblastilor care produc colagenul se diminuează în timp, datorită îmbătrânirii sau altor motive , astfel pielea îmbătrâneşte, îşi pierde tonusul, prospeţimea, luminozitatea, volumul şi apar ridurile şi cutele. Cocktailul de aminoacizi se injecteaza in cantitati mici, cu ajutorul unui ac foarte fin ,intradermic la nivelul zonei vizate (pe fata, decolteu, dosul mainilor, etc). 

 

Tratamentele de estetică facială sunt realizate fără durere datorită tehnicilor moderne de anestezie utilizate în medicina dentară.

 

Programează-te acum!

 

 

Medici pentru estetică facială 

 

Dr. Anca-Mihaela Cîrtog
Dr. Anca-Mihaela Cîrtog

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic