Consultație stomatologică | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

Consultație în clinică stomatologică

Aspecte care ne deosebesc de celelalte clinici dentare din București, iată de ce să ne alegi pe noi:

1. Un loc prietenos: când intri la noi în clinică miroase a cafea, nu a stomatologie!
2. Pentru programările făcute online beneficiezi de 10% reducere la prima vizită;
3. Ai nelămuriri şi vrei să menții legătura cu noi? Intră in sistemul de chat si te ajutăm imediat!
4. Indiferent de problemele stomatologice pe care le ai, la Crystal Dental Clinic vom găsi cea mai potrivită solutie.

5. Suntem mereu atenți atât la sănătatea ta cât și la bugetul tău, de aceea vei găsi întotdeauna la noi cel mai bun raport calitate / preț.

6. Prima consultație e gratuită, pentru copiii de până la 2 ani.

7. De Luni până Vineri, în intervalul orar 8.45 - 12.00, îți oferim -15% reducere la Profilaxie și control
8. Teamă de dentist? Uită de asta! Dacă frica te împiedică, dispunem de cel mai modern echipament de inhalosedare. Vei pleca din cabinet prieten cu medicul.

 

Vino să vezi ce înseamnă stomatologia modernă. Convinge-te singur!

 

 

Consultația

La prima vizită, medicul stomatolog va efectua un control dentar amănunțit. De regulă, se vor urmări:
• Examinarea radiografiilor - acestea ne dau informații despre posibile carii ascunse, tumori, chisturi sau retracții osoase dar ne evidențiază și pozițiile dinților și a rădăcinilor;
• Examinarea feței - se examinează fața, gâtul, buzele, limba, gingiile și obrajii;
• Evaluarea bolilor gingivale - se examinează gingiile și osul înconjurător pentru a evalua apariția bolilor parodontale;
• Examinarea dinților - se vor examina cu instrumente specifice toate suprafețele dentare în vederea descoperirii cariilor;
• Examinarea restaurațiilor existente - se verifică toate plombele, coroanele, punțile etc.

 

 

Suntem aici pentru a-ți oferi cel mai frumos zâmbet:
• Dinți sănătoși de un alb strălucitor;
• Gingii sănătoase;
• Zâmbet de vedetă.


Orice problemă întâmpinăm, vom găsi împreună cea mai bună soluție de tratament stomatologic!

Programează-te acum!

Implant dentar
testimonial

"Crystal Dental Clinic este cea mai bună clinică de stomatologie pentru copii. Doamna doctor Sorina Blaj îl va face pe copil nu numai cu dinți frumoși și sănătoși ci și să-și dorească să meargă la stomatolog."
Claude B.
testimonial

"Doamna doctor Ela Oprea de la Crystal Dental Clinic i-a plombat băiatului meu cel mare 3 carii, interdentare, fără probleme. Fiul meu nu este foarte maleabil, însă dânsa a fost extrem de blândă și draguță."
Mihaela C.
testimonial

"Datorită “perfecţiunii” dinţilor mei am ajuns prin mâinile multor medici dentisti însă la Crystal Dental Clinic am găsit profesionalismul de care am avut nevoie. Sunt pe deplin mulţumit de mai bine de 10 ani. Vă mulţumesc!"
Cezar M.
testimonial

"Căutând un medic bun, am găsit această clinică. Prin Dna Dr Luiza Mihai am descoperit că la Crystal Dental Clinic totul e la superlativ: oamenii, aparatura, lucrări de calitate și mai ales binele făcut pacienților care-și recapătă zâmbetul și sănătatea."
Iulia A.
testimonial

"Doamna doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influențat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut teama de dentist, dar am și decis să dau la stomatologie. Vă mulțumesc pentru tot!"
Daria P.
testimonial

"Noi ne cunoaștem de 13 ani și sper să ne cunoaștem în continuare foarte mulți ani. Nu am avut niciodata durerea de dentist cu toate că am venit cu probleme destul de mari dar care s-au rezolvat tot timpul cu bucurie, zâmbete si profesionalism. Mulțumim că reușiți să creați o atitudine de bucurie intre copii și stomatolog."
Daniela M.
testimonial

Absolut minunată dna Dr. Ela Oprea, nota 20! Prietenoasă, răbdătoare, caldă. Am fost cu băiețelul de 3.3 ani pentru 7 carii! De fiecare dată am revenit liniștiți iar băiețelul venea cu cea mai mare placere!
Cătălina F.
testimonial

Recomand din toată inima pe dna dr. Mihaela Popescu! O doctoriță de milioane care se implică 100% și lucrează... fără durere! Însărcinată în 4 luni, mi-a acordat cea mai mare atenție și m-a scăpat de dureri! O adevărată specialistă și un om deosebit.
Mihaela M.
testimonial

"Acum opt ani căutam un cabinet stomatologic pentru băietelul meu de doi anișori, care avea probleme cu dinții și nici un medic nu îl convinsese să-i “zâmbească”. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Blaj și de atunci am devenit toată familia pacienții Crystal Dental Clinic datorită serviciilor și profesionalismului oamenilor care lucrează aici. Vă mulțumim!"
Dragoș E.
testimonial

Doamna doctor Sorina Blaj, de la Crystal Dental Clinic este zâna măseluță a dințișorilor și are mâini magice! Trust me!"
Cristina O.
testimonial

"Mulțumesc doamnei doctor Daniela Enache pentru grija care mi-a purtat-o și pentru buna îngrijire a dinților mei! Are o echipă minunată de oameni profesioniști. Recomand! Aici toată lumea te primește cu căldură."
Victoria V.
testimonial

“Tocmai am terminat a doua vizită la Crystal Dental Clinic şi până în prezent sunt foarte impresionat de amabilitatea personalului şi mai important, de serviciile primite. Voi continua să vin la Crystal Dental Clinic cu placere şi încredere şi în mod sigur voi recomanda prietenilor şi familiei această clinică.”
Mihail V.
testimonial

“O atmosferă minunată, profesionalism, amabilitate, căldură, pasiune pentru îngrijirea dentară. Am păşit pentru prima dată pe uşa Crystal Dental Clinic atunci când eram o fetiţă de 14 ani şi acum, chiar şi după 10 ani mă reîntorc cu aceeaşi dragoste şi entuziasm. De 10 ani, zâmbesc mereu, mândră de rezultatele obţinute. Mulţumesc din suflet echipei Crystal Dental Clinic.”
Ana C.

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic