Tehnologia Endoret | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

TEHNOLGIA ENDORET ® (PRGF ®)

PRGF e tehnologia care garantează o compatibilitate de 100%, fiind o plasmă bogată în factori de creștere care se bazează pe obținerea unor preparate din proteinele recoltate din sângele tău. Factorii de creștere stimulează și grăbesc refacerea țesuturilor.

 


Cum functionează tehnologia Endoret ® (PRGF ®) ?


Când avem o rană, corpul nostru eliberează proteine care stimulează procesul de vindecare al acesteia. Cu tehnologia Endoret® (PRGF®) reușim să separăm din sânge plasma, care conține proteinele ce grăbesc procesul de regenerare. Îndată ce doza terapeutică este aplicată în zona unde este necesară vindecarea, procesul de regenerare este stimulat considerabil, se accelerează vindecarea țesuturilor și se scade riscul de inflamare al zonei implantate.


Pentru a obține acest proces este necesar să vi se recolteze o mică cantitate de sânge. Sângele recoltat este centrifugat și procesat pentru obținerea proteinelor necesare regenerării. Aceste proteine sunt apoi aplicate în zona unde stimularea regenerării țesutului este necesară.


Cum ne ajută tehnologia Endoret ® (PRGF®)?


Endoret ® (PRGF ®) grăbește vindecarea țesutului și procesul de regenerare reducând în același timp inflamarea și riscul de infecție sau complicatiille post chirurgicale. De asemeni durerea este diminuată iar pacientul poate folosi mult mai rapid funcția masticatorie, elimininadu-se neplăcerile.


Endoret ® (PRGF ®) este prima tehnologie, 100% autogenă. Datorită faptului că leucocitele nu sunt incluse în formulă, acțiunea pro-inflamatoare a acestora este înlăturată.


În cei peste 15 ani de studii și tratamente nu s-au observat efecte secundare nedorite ale acestei tehnologii.
Tehnologia Endoret ® (PRGF ®) și toate elementele și componentele sale au fost special dezvoltate de către departamentele Institutului Biotehnologic (BTI) pentru obținerea Plasmei bogată în factori de creștere Endoret ® (PRGF ®). Endoret ® (PRGF ®), singurul sistem cu certificări recunoscute internațional CE și FDA.


Tehnologia Endoret ® (PRGF ®) este singura tehnică care deține certificări pentru fiecare din următoarele aplicații:

  • sistemul de implanturi dentare; 
  • vindecarea ulcerelor venoase; 
  • consolidarea fracturilor de os și a grefelor osoase; 
  • fixarea protezelor pentru șold, genunchi etc. 
  • vătămări ale sistemului locomotor; 
  • tratamentul arsurilor și leziunilor de piele; 
  • întinerirea pielii; 
  • refacerea leziunilor de cornee.

Important:

Pentru efectuarea acestei proceduri nivelul colesterolului trebuie să se situeze în limitele normale sau să fie sub control medicamentos. Este recomandat să nu se consume alimente bogate în grăsimi cu câteva zile înainte de executarea procedurii. În ziua recoltării este indicat să se consume mai multe lichide, iar cu două ore înainte de executarea procedurii este interzis să se consume alimente solide.

 

Programează-te și îți explicăm mai multe despre tehnologia Endoret (PRFG).

 

Programează-te acum!

Implant dentar
testimonial

"Crystal Dental Clinic este cea mai bună clinică de stomatologie pentru copii. Doamna doctor Sorina Blaj îl va face pe copil nu numai cu dinți frumoși și sănătoși ci și să-și dorească să meargă la stomatolog."
Claude B.
testimonial

"Doamna doctor Ela Oprea de la Crystal Dental Clinic i-a plombat băiatului meu cel mare 3 carii, interdentare, fără probleme. Fiul meu nu este foarte maleabil, însă dânsa a fost extrem de blândă și draguță."
Mihaela C.
testimonial

"Datorită “perfecţiunii” dinţilor mei am ajuns prin mâinile multor medici dentisti însă la Crystal Dental Clinic am găsit profesionalismul de care am avut nevoie. Sunt pe deplin mulţumit de mai bine de 10 ani. Vă mulţumesc!"
Cezar M.
testimonial

"Căutând un medic bun, am găsit această clinică. Prin Dna Dr Luiza Mihai am descoperit că la Crystal Dental Clinic totul e la superlativ: oamenii, aparatura, lucrări de calitate și mai ales binele făcut pacienților care-și recapătă zâmbetul și sănătatea."
Iulia A.
testimonial

"Doamna doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influențat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut teama de dentist, dar am și decis să dau la stomatologie. Vă mulțumesc pentru tot!"
Daria P.
testimonial

"Noi ne cunoaștem de 13 ani și sper să ne cunoaștem în continuare foarte mulți ani. Nu am avut niciodata durerea de dentist cu toate că am venit cu probleme destul de mari dar care s-au rezolvat tot timpul cu bucurie, zâmbete si profesionalism. Mulțumim că reușiți să creați o atitudine de bucurie intre copii și stomatolog."
Daniela M.
testimonial

Absolut minunată dna Dr. Ela Oprea, nota 20! Prietenoasă, răbdătoare, caldă. Am fost cu băiețelul de 3.3 ani pentru 7 carii! De fiecare dată am revenit liniștiți iar băiețelul venea cu cea mai mare placere!
Cătălina F.
testimonial

Recomand din toată inima pe dna dr. Mihaela Popescu! O doctoriță de milioane care se implică 100% și lucrează... fără durere! Însărcinată în 4 luni, mi-a acordat cea mai mare atenție și m-a scăpat de dureri! O adevărată specialistă și un om deosebit.
Mihaela M.
testimonial

"Acum opt ani căutam un cabinet stomatologic pentru băietelul meu de doi anișori, care avea probleme cu dinții și nici un medic nu îl convinsese să-i “zâmbească”. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Blaj și de atunci am devenit toată familia pacienții Crystal Dental Clinic datorită serviciilor și profesionalismului oamenilor care lucrează aici. Vă mulțumim!"
Dragoș E.
testimonial

Doamna doctor Sorina Blaj, de la Crystal Dental Clinic este zâna măseluță a dințișorilor și are mâini magice! Trust me!"
Cristina O.
testimonial

"Mulțumesc doamnei doctor Daniela Enache pentru grija care mi-a purtat-o și pentru buna îngrijire a dinților mei! Are o echipă minunată de oameni profesioniști. Recomand! Aici toată lumea te primește cu căldură."
Victoria V.
testimonial

“Tocmai am terminat a doua vizită la Crystal Dental Clinic şi până în prezent sunt foarte impresionat de amabilitatea personalului şi mai important, de serviciile primite. Voi continua să vin la Crystal Dental Clinic cu placere şi încredere şi în mod sigur voi recomanda prietenilor şi familiei această clinică.”
Mihail V.
testimonial

“O atmosferă minunată, profesionalism, amabilitate, căldură, pasiune pentru îngrijirea dentară. Am păşit pentru prima dată pe uşa Crystal Dental Clinic atunci când eram o fetiţă de 14 ani şi acum, chiar şi după 10 ani mă reîntorc cu aceeaşi dragoste şi entuziasm. De 10 ani, zâmbesc mereu, mândră de rezultatele obţinute. Mulţumesc din suflet echipei Crystal Dental Clinic.”
Ana C.

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic