Tehnologia Newtron | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

Newtron

Siguranţă, eficienţă şi confort în tratamentele dentare

Newtron este un dispozitiv piezo-electric cu ultrasunete folosit în numeroase intervenții de parodontologie, endodonție, profilaxie, stomatologie conservativă și restaurativă, asigurând o precizie remarcabilă. Este utilizat cu succes în realizarea detartrajului datorită faptului că este un mijloc modern, ergonomic şi mult mai eficient pentru îndepărtarea plăcii bacteriene şi a tartrului.  În plus, este mai bine tolerat de către bolnavii ce suferă de boli cardiace şi de purtătorii de pacemaker cardiac, fiind mult mai puţin dureros sau traumatizant decât metoda clasică.

 

Cum se realizează?

Kitul Newtron conţine două dispozitive: baghetă şi aparatul cu ultrasunete, de care este ataşată. Vârful baghetei produce vibraţii ultrasonice care curăţă dinţii, îndepărtând în totalitate reziduurile.

 

Avantaje dispozitiv Newtron

Aparatul Newtron prezintă mai multe tipuri de avantaje direct legate de structura dentară, neintervenind asupra acesteia, precum în procedurile clasice, manuale. Aşadar, îndepărtează tartrul dentar, redă culoarea naturală a dinţilor într-un timp de efectuare mult mai redus şi fără anestezie locală sau substanţe chimice. Vibrațiile controlate, precizia foarte bună, lipsa senzației de încălzire și modul delicat de funcționare asigură o stare de siguranță și confort.

 

De asemenea, este singura procedură de care pot beneficia şi persoanele care suferă de afecţiuni gingivale.

 

Când indicăm folosirea dispozitivului Newtron cu ultrasunete?

 •  în cazurile în care există pete colorate pe smalţ;

 •  când există tartru supragingival sau în şanţul gingival;

 •  în caz de gingivostomatie ulcero-necrotică, cu depozite de tartru;

 •  în intervenţii chirurgicale.

 

Descoperă tehnologia Newtron şi beneficiază şi tu de cele mai moderne şi sigure tratamente!

 

Programează-te acum!

Implant dentar
testimonial

"Crystal Dental Clinic este cea mai bună clinică de stomatologie pentru copii. Doamna doctor Sorina Blaj îl va face pe copil nu numai cu dinți frumoși și sănătoși ci și să-și dorească să meargă la stomatolog."
Claude B.
testimonial

"Doamna doctor Ela Oprea de la Crystal Dental Clinic i-a plombat băiatului meu cel mare 3 carii, interdentare, fără probleme. Fiul meu nu este foarte maleabil, însă dânsa a fost extrem de blândă și draguță."
Mihaela C.
testimonial

"Datorită “perfecţiunii” dinţilor mei am ajuns prin mâinile multor medici dentisti însă la Crystal Dental Clinic am găsit profesionalismul de care am avut nevoie. Sunt pe deplin mulţumit de mai bine de 10 ani. Vă mulţumesc!"
Cezar M.
testimonial

"Căutând un medic bun, am găsit această clinică. Prin Dna Dr Luiza Mihai am descoperit că la Crystal Dental Clinic totul e la superlativ: oamenii, aparatura, lucrări de calitate și mai ales binele făcut pacienților care-și recapătă zâmbetul și sănătatea."
Iulia A.
testimonial

"Doamna doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influențat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut teama de dentist, dar am și decis să dau la stomatologie. Vă mulțumesc pentru tot!"
Daria P.
testimonial

"Noi ne cunoaștem de 13 ani și sper să ne cunoaștem în continuare foarte mulți ani. Nu am avut niciodata durerea de dentist cu toate că am venit cu probleme destul de mari dar care s-au rezolvat tot timpul cu bucurie, zâmbete si profesionalism. Mulțumim că reușiți să creați o atitudine de bucurie intre copii și stomatolog."
Daniela M.
testimonial

Absolut minunată dna Dr. Ela Oprea, nota 20! Prietenoasă, răbdătoare, caldă. Am fost cu băiețelul de 3.3 ani pentru 7 carii! De fiecare dată am revenit liniștiți iar băiețelul venea cu cea mai mare placere!
Cătălina F.
testimonial

Recomand din toată inima pe dna dr. Mihaela Popescu! O doctoriță de milioane care se implică 100% și lucrează... fără durere! Însărcinată în 4 luni, mi-a acordat cea mai mare atenție și m-a scăpat de dureri! O adevărată specialistă și un om deosebit.
Mihaela M.
testimonial

"Acum opt ani căutam un cabinet stomatologic pentru băietelul meu de doi anișori, care avea probleme cu dinții și nici un medic nu îl convinsese să-i “zâmbească”. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Blaj și de atunci am devenit toată familia pacienții Crystal Dental Clinic datorită serviciilor și profesionalismului oamenilor care lucrează aici. Vă mulțumim!"
Dragoș E.
testimonial

Doamna doctor Sorina Blaj, de la Crystal Dental Clinic este zâna măseluță a dințișorilor și are mâini magice! Trust me!"
Cristina O.
testimonial

"Mulțumesc doamnei doctor Daniela Enache pentru grija care mi-a purtat-o și pentru buna îngrijire a dinților mei! Are o echipă minunată de oameni profesioniști. Recomand! Aici toată lumea te primește cu căldură."
Victoria V.
testimonial

“Tocmai am terminat a doua vizită la Crystal Dental Clinic şi până în prezent sunt foarte impresionat de amabilitatea personalului şi mai important, de serviciile primite. Voi continua să vin la Crystal Dental Clinic cu placere şi încredere şi în mod sigur voi recomanda prietenilor şi familiei această clinică.”
Mihail V.
testimonial

“O atmosferă minunată, profesionalism, amabilitate, căldură, pasiune pentru îngrijirea dentară. Am păşit pentru prima dată pe uşa Crystal Dental Clinic atunci când eram o fetiţă de 14 ani şi acum, chiar şi după 10 ani mă reîntorc cu aceeaşi dragoste şi entuziasm. De 10 ani, zâmbesc mereu, mândră de rezultatele obţinute. Mulţumesc din suflet echipei Crystal Dental Clinic.”
Ana C.

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic