Microscop dentar | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

Microscop dentar 

Te salvăm rapid de complicaţii şi dureri ale dinţilor printr-o formulă de lucru complexă, ce asigură o calitate ireproşabilă în stabilirea diagnosticului şi a tratamentului - folosind 3 microscoape dentare de ultimă generaţie:

  • FLEXION- CJ Optik
  • GLOBAL G6
  • OPMI PICO- Carl Zeiss.

Microscoapele au avantajul de a putea fi folosite în aproape toate procedurile stomatologice, datorită performanţelor optice remarcabile (măresc de până la 25 de ori imaginea), fapt ce a adus în multe cazuri salvarea dinților, a căror soluție inițială părea a fi extracția acestora.

 

 

Avantajele deosebite ale microscopului dentar

Pentru endodonție:
• identificarea canalelor suplimentare
• identificarea orificiilor de intrare în canale
• identificarea și tratarea canalelor calcificate
• refacerea tratamentelor de canal incorecte
• identificarea perforatiilor radiculare și sigilarea acestora
• vizualizarea și îndepărtarea acelor rupte din canale

• detectarea fracturilor radiculare

Pentru implantologie și chirurgie:
• verificarea conturului gingival și facilitarea procedurilor de sinus lift
• posibilitatea de a face incizii de mici dimensiuni, de a realiza suturi foarte fine, ceea ce duce la o vindecare mai rapidă și la dureri postoperatorii mai reduse

 

Pentru parodontologie, odontologie - cariologie, protetică:
• îndepărtarea în totalitate a țesutului necrotic în timpul operațiilor cu lambou
• verificarea îndepărtării în totalitate a dentinei alterate
• verficarea adaptării marginale a obturațiilor
• verificarea preparațiilor
• verificarea adaptării marginale a lucrărilor dentare

Folosirea microscopului în terapia endodontică elimină costurile mai mari provocate de refacerea tratamentelor de canal, aducând astfel pacientului o economie de timp și de bani.

Pe langă microscopul dentar, pentru efectuarea unor tratamente de canal corecte, la clinica dentară Crystal Dental Clinic utilizăm aparatură de ultimă generație: instrumentar rotativ, Protaper, apex locator, aparat de condensare verticală la cald, precum și izolarea câmpului cu digă.

 

Programează-te acum la clinică și beneficiezi de cele mai moderne tehnologii stomatologice!

 

Programează-te acum!

Implant dentar
testimonial

"Crystal Dental Clinic este cea mai bună clinică de stomatologie pentru copii. Doamna doctor Sorina Blaj îl va face pe copil nu numai cu dinți frumoși și sănătoși ci și să-și dorească să meargă la stomatolog."
Claude B.
testimonial

"Doamna doctor Ela Oprea de la Crystal Dental Clinic i-a plombat băiatului meu cel mare 3 carii, interdentare, fără probleme. Fiul meu nu este foarte maleabil, însă dânsa a fost extrem de blândă și draguță."
Mihaela C.
testimonial

"Datorită “perfecţiunii” dinţilor mei am ajuns prin mâinile multor medici dentisti însă la Crystal Dental Clinic am găsit profesionalismul de care am avut nevoie. Sunt pe deplin mulţumit de mai bine de 10 ani. Vă mulţumesc!"
Cezar M.
testimonial

"Căutând un medic bun, am găsit această clinică. Prin Dna Dr Luiza Mihai am descoperit că la Crystal Dental Clinic totul e la superlativ: oamenii, aparatura, lucrări de calitate și mai ales binele făcut pacienților care-și recapătă zâmbetul și sănătatea."
Iulia A.
testimonial

"Doamna doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influențat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut teama de dentist, dar am și decis să dau la stomatologie. Vă mulțumesc pentru tot!"
Daria P.
testimonial

"Noi ne cunoaștem de 13 ani și sper să ne cunoaștem în continuare foarte mulți ani. Nu am avut niciodata durerea de dentist cu toate că am venit cu probleme destul de mari dar care s-au rezolvat tot timpul cu bucurie, zâmbete si profesionalism. Mulțumim că reușiți să creați o atitudine de bucurie intre copii și stomatolog."
Daniela M.
testimonial

Absolut minunată dna Dr. Ela Oprea, nota 20! Prietenoasă, răbdătoare, caldă. Am fost cu băiețelul de 3.3 ani pentru 7 carii! De fiecare dată am revenit liniștiți iar băiețelul venea cu cea mai mare placere!
Cătălina F.
testimonial

Recomand din toată inima pe dna dr. Mihaela Popescu! O doctoriță de milioane care se implică 100% și lucrează... fără durere! Însărcinată în 4 luni, mi-a acordat cea mai mare atenție și m-a scăpat de dureri! O adevărată specialistă și un om deosebit.
Mihaela M.
testimonial

"Acum opt ani căutam un cabinet stomatologic pentru băietelul meu de doi anișori, care avea probleme cu dinții și nici un medic nu îl convinsese să-i “zâmbească”. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Blaj și de atunci am devenit toată familia pacienții Crystal Dental Clinic datorită serviciilor și profesionalismului oamenilor care lucrează aici. Vă mulțumim!"
Dragoș E.
testimonial

Doamna doctor Sorina Blaj, de la Crystal Dental Clinic este zâna măseluță a dințișorilor și are mâini magice! Trust me!"
Cristina O.
testimonial

"Mulțumesc doamnei doctor Daniela Enache pentru grija care mi-a purtat-o și pentru buna îngrijire a dinților mei! Are o echipă minunată de oameni profesioniști. Recomand! Aici toată lumea te primește cu căldură."
Victoria V.
testimonial

“Tocmai am terminat a doua vizită la Crystal Dental Clinic şi până în prezent sunt foarte impresionat de amabilitatea personalului şi mai important, de serviciile primite. Voi continua să vin la Crystal Dental Clinic cu placere şi încredere şi în mod sigur voi recomanda prietenilor şi familiei această clinică.”
Mihail V.
testimonial

“O atmosferă minunată, profesionalism, amabilitate, căldură, pasiune pentru îngrijirea dentară. Am păşit pentru prima dată pe uşa Crystal Dental Clinic atunci când eram o fetiţă de 14 ani şi acum, chiar şi după 10 ani mă reîntorc cu aceeaşi dragoste şi entuziasm. De 10 ani, zâmbesc mereu, mândră de rezultatele obţinute. Mulţumesc din suflet echipei Crystal Dental Clinic.”
Ana C.

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic