Laser dentar | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

Laser dentar

 

Uită de sunetul chinuitor care nu îți dădea pace pe scaunul stomatologic!

O metodă revoluționară are grijă ca dantura ta să fie impecabilă și economisești și timp prețios: Laserul dentar! A fost introdus în practica stomatologică în urmă cu aproximativ 30 ani și a produs inovații remarcabile în tratamentele specifice.

 

Laserul poate ajuta medicul dentist să execute unele proceduri pe care nu le putea realiza cu ajutorul instrumentelor tradiţionale, iar pacientul nu mai este nevoit să suporte dureri chinuitoare, sângerări şi şedinţe repetate pentru a ajunge la rezultatul dorit. 

 

 

Laserul dentar, ce folosește tehnica emulsiilor de lumină, este inclus în numeroase intervenții stomatologice

Printre cele mai comune se numără:

  1. identificarea cariilor 
  2. preparația cariilor în vederea obturațiilor 
  3. obturații dentare 
  4. albirea dinților
  5. detartraj
  6. tratarea bolii parodontale 
  7. îndepărtarea chisturilor, tumorilor, aftelor, leziunilor, creșterilor gingivale 
  8. gingivectomie și gingivoplatie 
  9. regenerarea nervilor dentari

Este nevoie de mai multe aparate cu laser pentru a acoperi toată gama de manopere realizate în cabinetul stomatologic. Fiecare tip de laser are o caracteristică constantă: lungimea de undă a radiaţiei laser. În funcţie de lungimea de undă, diferiţi laseri au diferite acţiuni asupra ţesuturilor, de unde rezultă că un singur laser nu poate acoperi toată gama de manopere dentare. 

 

Există echipamente pentru utilizarea în terapia laser cu nivel scăzut de radiaţii, laseri care au în general putere mică şi cu o arie de utilizare relativ restrânsă. Există laseri pentru chirurgia ţesuturilor dentare dure (pot îndepărta structurile dentare dure, osul şi pot fi utilizaţi şi la intervenţii pe ţesuturi moi).

 

Beneficiile tratamentului cu laser dentar

1. este puțin invaziv
2. reduce sângerarea
3. nu necesită suture
4. nu necesită anestezie
5. contribuie la regenerarea rapidă a țesuturilor afectate
6. este sigur atât în cazul copiilor cât și al femeilor însărcinate
7. este un tratament precis.

Programează-te acum să beneficiezi de tehnologia albirii cu lase dentar!

 

Programează-te acum!

Implant dentar
testimonial

"Crystal Dental Clinic este cea mai bună clinică de stomatologie pentru copii. Doamna doctor Sorina Blaj îl va face pe copil nu numai cu dinți frumoși și sănătoși ci și să-și dorească să meargă la stomatolog."
Claude B.
testimonial

"Doamna doctor Ela Oprea de la Crystal Dental Clinic i-a plombat băiatului meu cel mare 3 carii, interdentare, fără probleme. Fiul meu nu este foarte maleabil, însă dânsa a fost extrem de blândă și draguță."
Mihaela C.
testimonial

"Datorită “perfecţiunii” dinţilor mei am ajuns prin mâinile multor medici dentisti însă la Crystal Dental Clinic am găsit profesionalismul de care am avut nevoie. Sunt pe deplin mulţumit de mai bine de 10 ani. Vă mulţumesc!"
Cezar M.
testimonial

"Căutând un medic bun, am găsit această clinică. Prin Dna Dr Luiza Mihai am descoperit că la Crystal Dental Clinic totul e la superlativ: oamenii, aparatura, lucrări de calitate și mai ales binele făcut pacienților care-și recapătă zâmbetul și sănătatea."
Iulia A.
testimonial

"Doamna doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influențat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut teama de dentist, dar am și decis să dau la stomatologie. Vă mulțumesc pentru tot!"
Daria P.
testimonial

"Noi ne cunoaștem de 13 ani și sper să ne cunoaștem în continuare foarte mulți ani. Nu am avut niciodata durerea de dentist cu toate că am venit cu probleme destul de mari dar care s-au rezolvat tot timpul cu bucurie, zâmbete si profesionalism. Mulțumim că reușiți să creați o atitudine de bucurie intre copii și stomatolog."
Daniela M.
testimonial

Absolut minunată dna Dr. Ela Oprea, nota 20! Prietenoasă, răbdătoare, caldă. Am fost cu băiețelul de 3.3 ani pentru 7 carii! De fiecare dată am revenit liniștiți iar băiețelul venea cu cea mai mare placere!
Cătălina F.
testimonial

Recomand din toată inima pe dna dr. Mihaela Popescu! O doctoriță de milioane care se implică 100% și lucrează... fără durere! Însărcinată în 4 luni, mi-a acordat cea mai mare atenție și m-a scăpat de dureri! O adevărată specialistă și un om deosebit.
Mihaela M.
testimonial

"Acum opt ani căutam un cabinet stomatologic pentru băietelul meu de doi anișori, care avea probleme cu dinții și nici un medic nu îl convinsese să-i “zâmbească”. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Blaj și de atunci am devenit toată familia pacienții Crystal Dental Clinic datorită serviciilor și profesionalismului oamenilor care lucrează aici. Vă mulțumim!"
Dragoș E.
testimonial

Doamna doctor Sorina Blaj, de la Crystal Dental Clinic este zâna măseluță a dințișorilor și are mâini magice! Trust me!"
Cristina O.
testimonial

"Mulțumesc doamnei doctor Daniela Enache pentru grija care mi-a purtat-o și pentru buna îngrijire a dinților mei! Are o echipă minunată de oameni profesioniști. Recomand! Aici toată lumea te primește cu căldură."
Victoria V.
testimonial

“Tocmai am terminat a doua vizită la Crystal Dental Clinic şi până în prezent sunt foarte impresionat de amabilitatea personalului şi mai important, de serviciile primite. Voi continua să vin la Crystal Dental Clinic cu placere şi încredere şi în mod sigur voi recomanda prietenilor şi familiei această clinică.”
Mihail V.
testimonial

“O atmosferă minunată, profesionalism, amabilitate, căldură, pasiune pentru îngrijirea dentară. Am păşit pentru prima dată pe uşa Crystal Dental Clinic atunci când eram o fetiţă de 14 ani şi acum, chiar şi după 10 ani mă reîntorc cu aceeaşi dragoste şi entuziasm. De 10 ani, zâmbesc mereu, mândră de rezultatele obţinute. Mulţumesc din suflet echipei Crystal Dental Clinic.”
Ana C.

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic