Lampă albire Zoom Philips WhiteSpeed | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

Lampă albire ZOOM Philips WhiteSpeed LED

Sistemul ZOOM WhiteSpeed LED creat de Philips este numărul 1 pe piaţa sistemelor de albire profesională din SUA, conform ADA (American Dental Association). Procedeul este cât se poate de sigur şi de rapid. Într-o singură şedinţă de 45 de minute îţi poţi albi dinţii cu 8-12 nuanţe, fară efecte secundare, smalţul acestora fiind protejat.

 

De ce recomandăm Lampa Zoom Philips?

 

În mod obişnuit, gelul folosit pentru albirea dentară acţionează chiar şi fără stimulare externă, însă rezultatele nu sunt spectaculoase. Utilizând lampa pentru albire se accelerează procesul chimic şi se obţine o creştere semnificativă a eficienţei gelului. Un alt avantaj important este timpul scurt necesar pentru obţinerea culorii dorite, scazând astfel riscul apariţiei sensibilităţii dentare în urma procedurii.

 

 

Încearcă şi tu cea mai nouă tehnologie de albire disponibilă la nivel mondial şi bucură-te de rezultate eficiente şi de durată!

 
Când te uiți în oglindă, ce culoare au dinții? Un zâmbet frumos nu poate trece neobservat, mai ales atunci când dinții sunt de un alb strălucitor!

Culoarea gălbuie sau petele de pe dinți pot dispărea în urma unei simple vizite la dentist în cadrul căreia se efectuează procedura de albire cu lumină rece!

 

Descoperă mai multe despre Zoom Philips WhiteSpeed din acest clip video:

Fiecare dintre noi a auzit de o mulțime de modalități care te ajută să îți menții dinții albi și sănătoși, însă metodele fie au efecte doar pe termen scurt, fie nu funcționează pentru noi la fel cum au funcționat pentru cel care ni le-a recomandat. De aceea, pentru un zâmbet mereu strălucitor este cel mai indicat să consultăm medicul dentist și să ne programăm pentru o albire profesională.


Albirea dinților este un procedeu de stomatologie estetică, rezultat în urma expunerii dentinei (aflată sub smalțul dinților) la peroxidul de hidrogen (H2O2). Când peroxidul pătrunde prin smalț, pigmentarea din dentină se oxidează, dând un alb reflectat prin smalțul translucent.


Albirea acționează numai pe dinții naturali, astfel dacă pacientul are obturații sau lucrări protetice acestea își vor păstra culoarea.

 

Factori care contribuie la discromia danturii:

  1. Fumatul;
  2. Cafeaua, vinul, ceaiul, ciocolata;
  3. Unele medicamente, precum: tetraciclina, fierul.

În urma acestui tratament, pacientul nu mai este nevoit să revină pentru o a două ședință, iar rezultatele se vor menține pe o perioada mai lungă, în funcție de obiceiurile dentare ale fiecăruia.

 

Descoperă şi alte tratamente de albire dentară!

 

Aceste metode nu afecteză smalțul dinților sau dentina, ci doar îndepărteză petele nedorite ce se formează pe suprafața dentară.

 

Sistemele tradiționale pentru albire se folosesc de o sursă de căldură pentru a accelera întregul proces, fapt ce duce însă la disconfort pentru pacienți, datorită iritării sau a arsurilor ușoare provocate de temperatura ridicată din interiorul cavității bucale. Lămpile de albire profesionale revoluționează această practică și vin în întâmpinarea acestor probleme, fiind realizate în așa fel încât să scurteze procesul și să-l facă mai plăcut pentru pacient.

 

În urma acestui tratament, vă recomandăm ca pentru o zi, să evitați cu strictețe tutunul și băuturile pe bază de cofeină, alimente prea calde sau prea reci și mâncărurile colorate, deoarece gelul aplicat va continua să acționeze pentru a spori efectele albirii.

 

Mai mult, trebuie să continuați cu îngrijirea cavității bucale și cu o rutină zilnică completă, pentru a prelungi cât mai mult efectele tratamentului.

 

Programează-te acum la clinică să beneficiezi de metoda albirii cu lampă ZOOM Philips WhiteSpeed!

 

Programează-te acum!

Implant dentar
testimonial

"Crystal Dental Clinic este cea mai bună clinică de stomatologie pentru copii. Doamna doctor Sorina Blaj îl va face pe copil nu numai cu dinți frumoși și sănătoși ci și să-și dorească să meargă la stomatolog."
Claude B.
testimonial

"Doamna doctor Ela Oprea de la Crystal Dental Clinic i-a plombat băiatului meu cel mare 3 carii, interdentare, fără probleme. Fiul meu nu este foarte maleabil, însă dânsa a fost extrem de blândă și draguță."
Mihaela C.
testimonial

"Datorită “perfecţiunii” dinţilor mei am ajuns prin mâinile multor medici dentisti însă la Crystal Dental Clinic am găsit profesionalismul de care am avut nevoie. Sunt pe deplin mulţumit de mai bine de 10 ani. Vă mulţumesc!"
Cezar M.
testimonial

"Căutând un medic bun, am găsit această clinică. Prin Dna Dr Luiza Mihai am descoperit că la Crystal Dental Clinic totul e la superlativ: oamenii, aparatura, lucrări de calitate și mai ales binele făcut pacienților care-și recapătă zâmbetul și sănătatea."
Iulia A.
testimonial

"Doamna doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influențat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut teama de dentist, dar am și decis să dau la stomatologie. Vă mulțumesc pentru tot!"
Daria P.
testimonial

"Noi ne cunoaștem de 13 ani și sper să ne cunoaștem în continuare foarte mulți ani. Nu am avut niciodata durerea de dentist cu toate că am venit cu probleme destul de mari dar care s-au rezolvat tot timpul cu bucurie, zâmbete si profesionalism. Mulțumim că reușiți să creați o atitudine de bucurie intre copii și stomatolog."
Daniela M.
testimonial

Absolut minunată dna Dr. Ela Oprea, nota 20! Prietenoasă, răbdătoare, caldă. Am fost cu băiețelul de 3.3 ani pentru 7 carii! De fiecare dată am revenit liniștiți iar băiețelul venea cu cea mai mare placere!
Cătălina F.
testimonial

Recomand din toată inima pe dna dr. Mihaela Popescu! O doctoriță de milioane care se implică 100% și lucrează... fără durere! Însărcinată în 4 luni, mi-a acordat cea mai mare atenție și m-a scăpat de dureri! O adevărată specialistă și un om deosebit.
Mihaela M.
testimonial

"Acum opt ani căutam un cabinet stomatologic pentru băietelul meu de doi anișori, care avea probleme cu dinții și nici un medic nu îl convinsese să-i “zâmbească”. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Blaj și de atunci am devenit toată familia pacienții Crystal Dental Clinic datorită serviciilor și profesionalismului oamenilor care lucrează aici. Vă mulțumim!"
Dragoș E.
testimonial

Doamna doctor Sorina Blaj, de la Crystal Dental Clinic este zâna măseluță a dințișorilor și are mâini magice! Trust me!"
Cristina O.
testimonial

"Mulțumesc doamnei doctor Daniela Enache pentru grija care mi-a purtat-o și pentru buna îngrijire a dinților mei! Are o echipă minunată de oameni profesioniști. Recomand! Aici toată lumea te primește cu căldură."
Victoria V.
testimonial

“Tocmai am terminat a doua vizită la Crystal Dental Clinic şi până în prezent sunt foarte impresionat de amabilitatea personalului şi mai important, de serviciile primite. Voi continua să vin la Crystal Dental Clinic cu placere şi încredere şi în mod sigur voi recomanda prietenilor şi familiei această clinică.”
Mihail V.
testimonial

“O atmosferă minunată, profesionalism, amabilitate, căldură, pasiune pentru îngrijirea dentară. Am păşit pentru prima dată pe uşa Crystal Dental Clinic atunci când eram o fetiţă de 14 ani şi acum, chiar şi după 10 ani mă reîntorc cu aceeaşi dragoste şi entuziasm. De 10 ani, zâmbesc mereu, mândră de rezultatele obţinute. Mulţumesc din suflet echipei Crystal Dental Clinic.”
Ana C.

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic