Tratament antirid PRFGF | Clinica Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525

Tehnologia ENDORET PRGF în estetica facială

Semnele de îmbătrânire la nivelul feței devin tot mai vizibile odată cu vârsta. Explicația științifică este aceea că producția noastră de acid hialuronic, colagen și țesut elastic scade treptat, așadar pielea își pierde din fermitate și încep să apară ridurile: mai întâi cele fine, apoi cele din ce în ce mai profunde. Tratamentele performante vin însă în sprijinul nostru. O tehnologie de ultimă generaţie este ENDORET-PRGF, prin care se pot realiza astfel de tratamente anti-aging extrem de eficiente, sigure din punct de vedere biologic şi 100% autogene.

 

 

Corpul nostru are capacitatea de a se regenera singur, dovadă fiind rănile suferite de-a lungul timpului și vindecate fără intervenții medicale. Acest lucru este posibil prin intermediul plachetelor conținute în plasma sanguină și a factorilor de creștere ( proteine ce se găsesc înăuntrul plachetelor și sunt responsabile de repararea și regenerarea țesuturilor).

 

 Cum funcționează: 

-  Se recoltează sânge de la pacient 

-  Printr-un proces de centrifugare se izolează plachetele 

-  Se activează factorii de creștere

-  Se injectează soluția regenerativă în zonele afectate.

 

Această tehnologie stimulează producerea naturală de acid hialuronic de către celulele proprii, sporește secreția de colagen și elastină, ducând astfel la creșterea fermității pielii si la netezirea ridurilor. De asemenea, a fost observată o creștere a grosimii dermului și epidermului cu o cantitate mai mare și mai bine organizată de fibre de colagen. Un alt mare avantaj este că nu alterează mobilitatea mușchilor feței și, fiind un tratament autogen, nu s-au înregistrat efecte adverse la nici un pacient, în ultimii 15 ani. 

 

 

Efectele ENDORET® (PRGF®) sunt progresive și încep a fi evidente după 24 ore de la începerea tratamentului. Cu fiecare sesiune, pielea devine mai hidratată și mai consistentă. Se recomandă realizarea a 3 sesiuni în primele 3 luni. Ulterior, planul tratamentului este personalizat, realizându-se sesiuni de menținere, de obicei 1-3 sesiuni pe an în funcție de vârstă și de tipul de piele. Specialistul nostru va concepe împreună cu tine cea mai eficientă schemă de tratament, în vederea obţinerii rezultatelor dorite.

 

Tehnologia a fost dezvoltată de BTI i Biotechnology Institute, una dintre cele mai importante companii de pe piața internațională și deține peste 40 de patente.  Se bazează pe protocoale precise, urmărite în fecare etapă (extragere, centrifugare, fracționare, activare și aplicare), ceea ce asigură calitatea produsului final. 

 

Astfel, acreditarea celor care implementează această tehnologie este foarte importantă, iar noi îţi garantăm rezultate sigure, graţie certificărilor şi experienței medicului nostru specialist în dermato-estetică!

 

Programează-te acum!

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic