Cimentarea definitivă a coroanei integral ceramice | Crystal Dental Clinic
smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
0723 503 525

Cimentarea definitivă a unei coroane integral ceramice

La Crystal Dental Clinic ne trec zilnic pragul, oameni care necesită diferite intervenții stomatologice. Unele cazuri sunt mai complexe, iar altele sunt mai ușoare. La unele cazuri tratamentul se întinde pe o perioadă mai lungă, iar la altele pe o perioadă mai scurtă. Toate ca toate, ne bucurăm că de fiecare dată rezultatul final este unul care să-l ajute pe pacient să beneficieze de un zâmbet cât se poate de frumos.

 

 

La fel a fost și cazul unei paciente, în vârstă de 32 de ani, care s-a prezentat în cadrul clinicii Crystal Dental Clinic pentru o consultație estetică, la doamna doctor Daniela Enache, fiind nemulțumită de aspectul dintelui incisiv superior. Acest dinte a suferit o modificare a culorii naturale după un tratament endodontic realizat în trecut, în afara clinicii noastre. S-a luat în calcul îmbunătățirea aspectului acelui dinte printr-un retratament endodontic, realizat la microscop, dar pacienta a dorit realizarea unei coroane integral ceramice, care în final a acoperit dintele afectat.

 

Tratamentul a necesitat următorii pași:

 

După cum poți vedea, se poate observa în poza de mai jos schimbarea și naturalețea dintelui tratat de către doamna doctor Daniela Enache.

 

 

Vrei să beneficiezi şi tu de tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde cu ajutorul microscopului dentar? Programează-te pentru o consultaţie la unul dintre specialiştii noştri.

Programează-te acum!

Dr. Daniela Enache
Dr. Daniela Enache

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic