smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968
Programeaza-te
Programează-te online

Estetică dentară


Îţi doreşti un zâmbet precum vedetele de la Hollywood?

 

Zâmbetul este una din expresiile chipului uman ce ne influenţează imaginea şi relaţiile cu cei din jur.

 

Încrederea în sine, satisfacţia unui aspect plăcut şi carisma unei persoane joviale cucereşte de la prima vedere şi reprezintă un atu atât în mediul social cât şi în cel business.

 

Dinţii albi iţi luminează chipul, emanând buna dispoziţie şi entuziasm în jurul tău.

 

 

De ce să alegem estetică dentară?

În cazul în care zâmbetul tău nu te mai face să te simți încrezător în propria persoană, vei fi bucuros să afli că acum există soluții simple care îți readuc zâmbetul pe buze.

Dinții albi și strălucitori nu comunică doar despre igiena noastră orală, ei sunt asociați și cu starea de sănătate și joacă chiar un rol important în atracția fizică dintre persoane.

Pe măsură ce avansam în vârstă, dinții se schimbă la culoare astfel încât o persoană cu dinții albi este considerată a fi de cele mai multe ori mai tânără decât vârsta reală.

Există o serie de motive pentru care dinții noștri încetează să mai fie albi și strălucitori așa cum fiecare dintre noi ne dorim.

În mod normal dinții își pierd culoarea lor albă naturală odată cu trecerea anilor. Acest process de pierdere a culorii naturale a dinților poate fi însă accelerat de faptul că fumăm, bem vin roșu, cafea , ceai, sau consumăm alte alimente ce au în compoziția lor coloranți puternici.

În plus, apariția cariilor și acumularea de tartru pe dinți determină de asemenea schimbarea culorii naturale a dinților către o culoare gălbuie, neatractivă.

Cine are nevoie de reconstrucția zâmbetului?

 

Toate persoanele nemulțumite de aspectul zâmbetului lor pot beneficia de reconstrucția zâmbetului, însă această procedură este necesară în special în cazul pacienților cu:

 

·         Dinți strâmbi, ciobiți, sparți, tociți

·         Dinți rari, lipsă, cariați, pătați,

·         Treme sau diastema inestetică

·         Mușcătura inversă 

·         În zâmbet se vede gingia de sus, prea mult

 

 

Pașii în estetica dentară

 

Primul pas va fi întotdeauna evaluarea atentă a dinților, a gingiilor, a structurii de suport (oferta osoasă) și a ocluziei dentare, pentru a se putea stabilii tratamentele dentare necesare. Deseori reconstrucția se va adresa întregii danturi.

 

Pasul al doilea  aduce cu el tratamentele dentare necesare precum:

 

  • Tratamente endodontice (scoaterea nervilor)
  • Obturațiile coronare (plombe)
  • Tratamente ortodontice pentru alinierea dinților
  • Purtarea aparatului dentar
  • Fațetarea dinților
  • Coroane dentare
  • Punți dentare
  • Implanturi dentare
  • Albirea dinților

 

 

6 principii pentru un zâmbet de vedetă

 

1. Alinierea orizontală reprezintă linia zâmbetului care ar trebui să fie paralelă cu planul orizontal.


2. Simetria în jurul liniei centrale a feței este foarte importantă din punct de vedere estetic.


3. Linia zâmbetului unește marginile dinților superiori. În mod ideal aceasta ar trebui să urmeze linia curbă a buzei inferioare pentru că un zâmbet curbat arată mult mai tineresc.


4. Linia gingiei unește punctele cele mai înalte de la nivelul dinților superiori. Ideal ar fi ca această linie să urmeze conturul buzei superioare pentru a se asigura expunerea optimă a dinților și a gingiei.


5. Lățimea zâmbetului permite vizualizarea progresivă a dinților începând cu cei frontali până la cei posteriori.


6. Ambrazurile sunt spațiile mici triunghiulare de la capătul dinților. Fără acestea, dinții ar arăta precum clapele unui pian.

În cadrul clinicii Crystal Dental folosim pentru albirea dinților lampa specială cu lumina rece precum și cele mai avansate materiale de albire existente în prezent, cu ajutorul cărora putem să vă albim dinții în siguranță și cu rezultate maxime, neegalate de nici un alt sistem de albire dinți folosit în prezent în România.

 

Programează-te acum!

 

Dr. Daniela Enache
Dr. Daniela Enache

 

Inhalosedare - Crystal Dental Clinic
testimonial

"When there is hope, there is life! You give comfort, hope and happiness! Thank you for being there for us! I will finally smile your way! Perfection does exist!"
Mrs. Teacher
testimonial

"Doamna Doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influenţat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut teama de dentist, dar am şi decis sa dau la stomatologie. Vă mulţumesc pentru tot!"
Daria P.
testimonial

"Datorită “perfecţiunii” dinţilor mei am ajuns prin mâinile multor medici dentisti însă la Crystal Dental Clinic am găsit profesionalismul de care am avut nevoie. Sunt pe deplin mulţumit de mai bine de 10 ani. Vă mulţumesc!"
Cezar M.
testimonial

"Căutând un medic bun, am găsit această clinică. Prin Dna Dr Luiza Mihai am descoperit că la Crystal Denta Clinic totul e la superlativ: oamenii, aparatura, lucrări de calitate și mai ales binele făcut pacienților care-și recapătă zâmbetul și sănătatea."
Iulia A.
testimonial

"Dna Dr. Sorina Blaj este singurul doctor care m-a făcut să stau liniștită pe scaun. Vă multumesc pentru ca aveti o echipă minunată! Revin când voi avea o durere mai mare de dinți."
Hugs&Kisses, Mădălina
testimonial

"Noi ne cunoaștem de 13 ani și sper să ne cunoaștem în continuare foarte mulți ani. Nu am avut niciodata durerea de dentist cu toate că am venit cu probleme destul de mari dar care s-au rezolvat tot timpul cu bucurie, zâmbete si profesionalism. Mulțumim că reușiți să creați o atitudine de bucurie intre copii și stomatolog."
Daniela M.
testimonial

"Felicitări Dnei Dr. Sorina Blaj și intregii echipe !"
Fam. Drăghici
testimonial

"Acum opt ani căutam un cabinet stomatologic pentru băietelul meu de doi anișori, care avea probleme cu dinții și nici un medic nu îl convinsese să-i “zâmbească”. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Blaj și de atunci am devenit toată familia pacienții Crystal Dental Clinic datorită serviciilor și profesionalismului oamenilor care lucrează aici. Vă mulțumim!"
Dragoș E.

 

 

 

 

 

 

 

Programeaza-te
Programează-te online
Te invităm să te abonezi pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.
Oferta Crystal Dental Clinic
ÎNCHIDE