smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
0728 838 968

Despre noi

 

Începutul Crystal Dental Clinic a avut loc în anul 2000, când Dr. Sorina Blaj, managerul clinicii, un medic tânar şi foarte entuziast, cu experienţa acumulată în clinici din Bucureşti, Europa şi SUA, s-a decis să înfiinţeze primul său cabinet individual, în care pacienţii să găsească servicii dentare de calitate la standard internaţional şi medici specialişti cu o viziune modernă asupra actului medical.

 

Astfel, cabinetul s-a numărat printre primele în România în care a fost aplicată metoda “4 hands dentistry” şi în care accentul a fost pus în egală măsură atât pe partea curativă, cât şi pe partea preventivă.

 

Aşa se face că primii noştri pacienţi ne-au recomandat cu căldură în cercul lor de prieteni. Au apărut din ce în ce mai multe solicitări şi, totodată, necesitatea extinderii cabinetului. Mai întâi, în 2003, sub denumirea Crystal Dental Clinic, am devenit o clinică dentară cu 2 unituri, apoi cu 3, după care s-a simţit nevoia unui sediu mult mai mare, situat ultracentral, construit în 2011 şi … continuăm să creştem!

 

În prezent, clădirea Crystal Dental Clinic, într-o ambianţă deosebită și relaxantă, dispune de 10 cabinete modern amenajate pentru chirurgie, implantologie, endodonţie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, pedodonţie, profilaxie şi prevenţie dentară, camera de sterilizare, o sală de curs şi spaţii destinate administraţiei.

 

Am pornit la drum cu un medic şi un asistent dentar, ajungând acum la o echipă cu 30 de profesionişti, aleşi să îndeplinească standardele clinicii cu pasiune:

 


Pentru succesul garantat al tratamentelor  am adus la clinica noastră aparatură de ultimă generaţie:  autoclave pentru sterilizare produse de firma Sirona, cel mai renumit fabricant în acest domeniu pe plan mondial, microscoape dentare Zeiss si Global G6, unituri cu fibră optică, aparat pentru inhalosedare, laser cu diodă, lampă de albit cu lumină rece, lupe dentare, micromotor endodontic rotativ şi lista poate continua.

 

Sterilizarea perfectă, tehnicile şi tehnologiile avansate, personalizarea planului de tratament, competenţa cadrelor medicale şi atmosfera primitoare de la Crystal Dental Clinic sunt doar câteva din motivele pentru care pacienţii noştri ne trec pragul cu încredere.

 

Vă mulţumim,

Echipa Crystal Dental Clinic

 

Programeaza-te
Programează-te online
Te invităm să te abonezi pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi promoţiile noastre.
Oferta Crystal Dental Clinic
ÎNCHIDE