smile your way
Programează-te
Adresă Tratamente
Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic

Abonamente pentru copii

 

Afecțiunile dentare la copii apar sub diverse forme. De la simple carii ale dinţilor de lapte până la dinţi strâmbi, înghesuiţi sau spaţiati. Nedescoperite sau netratate la timp, acestea  influenţează negativ dezvoltarea armonioasă (fizică şi emoţională) a copiilor.

 

Controlul stomatologic periodic, sigilările dentare, periajul corect, măsurile de prevenţie, educaţia dentară sunt foarte importante pentru păstrarea sănătăţii dentare şi dezvoltarea normală a copiilor.

 

La Crystal Dental Clinic am conceput 3 tipuri de abonamente pentru copii care îi vor aduce celui mic zâmbetul pe buze, iar părinților economii și beneficii importante.

 

 

Abonament „CRYSTAL BRONZE PENTRU COPII” (0-12 ani)

 

Abonamentul are o valabilitate de 1an şi  include:

 • 4 profilaxii și 4 controale periodice
 • 10% reducere la celelalte manopere

 

Bonus:

O şedinţă de inhalosedare (30min);

O consultaţie iniţială gratuită pentru o persoană dragă.

 

Abonament „CRYSTAL SILVER PENTRU COPII” (0-12 ani)

 

Abonamentul are o valabilitate de 1an  include:

 • 4 profilaxii și 4 controale periodice
 • 2 extracţii dinţi de lapte sau 2 sigilări (dinți de lapte/permanenți)
 • 10% reducere la celelalte manopere

 

Bonus:

O şedinţă de inhalosedare (30min);

O consultaţie iniţială gratuită pentru o persoană dragă.

 

Abonament „CRYSTAL GOLD PENTRU COPII” (0-12 ani)

 

 • Abonamentul are o valabilitate de 1 an şi  include:
 • 6 profilaxii și 6 controale periodice 
 • 6 extracţii dinţilor de lapte sau 6 sigilări
 • 10% reducere la celelalte manopere

 

Bonus:

O şedinţă de inhalosedare (30min);

O consultaţie iniţială gratuită pentru o persoană dragă.

 

Valabilitatea şi modalitatea de plată a abonamentelor

 • Abonamentul intră în vigoare odată cu plata integrală a acestuia; plata se va efectua în maximum cinci zile lucrătoare de la solicitarea lui.
 • Acesta va fi valabil timp de 1 an indiferent de eventualele majorări ale preţurilor. După expirarea abonamentului, se mai oferă o perioadă de 2 săptămâni în care se mai pot realiza serviciile incluse – dacă mai sunt manopere neefectuate după perioada de 2 săptămâni acestea pot fi reportate doar în cazul în care se achiziționează în aceeași zi un nou abonament.
 • Aceste prețuri sunt valabile începând cu 01.02.2018.

Programează-te acum!

 

Dr. Sorina Blaj
Dr. Sorina Blaj
Dr. Ana-Maria Cernica
Dr. Ana-Maria Cernica
Dr. Ela Oprea
Dr. Ela Oprea

Implant dentar
testimonial

"Crystal Dental Clinic este cea mai bună clinică de stomatologie pentru copii. Doamna doctor Sorina Blaj îl va face pe copil nu numai cu dinți frumoși și sănătoși ci și să-și dorească să meargă la stomatolog."
Claude B.
testimonial

"Doamna doctor Ela Oprea de la Crystal Dental Clinic i-a plombat băiatului meu cel mare 3 carii, interdentare, fără probleme. Fiul meu nu este foarte maleabil, însă dânsa a fost extrem de blândă și draguță."
Mihaela C.
testimonial

"Datorită “perfecţiunii” dinţilor mei am ajuns prin mâinile multor medici dentisti însă la Crystal Dental Clinic am găsit profesionalismul de care am avut nevoie. Sunt pe deplin mulţumit de mai bine de 10 ani. Vă mulţumesc!"
Cezar M.
testimonial

"Doamna doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influențat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut teama de dentist, dar am și decis să dau la stomatologie. Vă mulțumesc pentru tot!"
Daria P.
testimonial

"Noi ne cunoaștem de 13 ani și sper să ne cunoaștem în continuare foarte mulți ani. Nu am avut niciodata durerea de dentist cu toate că am venit cu probleme destul de mari dar care s-au rezolvat tot timpul cu bucurie, zâmbete si profesionalism. Mulțumim că reușiți să creați o atitudine de bucurie intre copii și stomatolog."
Daniela M.
testimonial

Absolut minunată dna Dr. Ela Oprea, nota 20! Prietenoasă, răbdătoare, caldă. Am fost cu băiețelul de 3.3 ani pentru 7 carii! De fiecare dată am revenit liniștiți iar băiețelul venea cu cea mai mare placere!
Cătălina F.
testimonial

"Acum opt ani căutam un cabinet stomatologic pentru băietelul meu de doi anișori, care avea probleme cu dinții și nici un medic nu îl convinsese să-i “zâmbească”. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Blaj și de atunci am devenit toată familia pacienții Crystal Dental Clinic datorită serviciilor și profesionalismului oamenilor care lucrează aici. Vă mulțumim!"
Dragoș E.
testimonial

Doamna doctor Sorina Blaj, de la Crystal Dental Clinic este zâna măseluță a dințișorilor și are mâini magice! Trust me!"
Cristina O.
testimonial

"Mulțumesc doamnei doctor Daniela Enache pentru grija care mi-a purtat-o și pentru buna îngrijire a dinților mei! Are o echipă minunată de oameni profesioniști. Recomand! Aici toată lumea te primește cu căldură."
Victoria V.
testimonial

“Tocmai am terminat a doua vizită la Crystal Dental Clinic şi până în prezent sunt foarte impresionat de amabilitatea personalului şi mai important, de serviciile primite. Voi continua să vin la Crystal Dental Clinic cu placere şi încredere şi în mod sigur voi recomanda prietenilor şi familiei această clinică.”
Mihail V.
testimonial

“O atmosferă minunată, profesionalism, amabilitate, căldură, pasiune pentru îngrijirea dentară. Am păşit pentru prima dată pe uşa Crystal Dental Clinic atunci când eram o fetiţă de 14 ani şi acum, chiar şi după 10 ani mă reîntorc cu aceeaşi dragoste şi entuziasm. De 10 ani, zâmbesc mereu, mândră de rezultatele obţinute. Mulţumesc din suflet echipei Crystal Dental Clinic.”
Ana C.
 

Programeaza-te
Programează-te online la clinica Crystal Dental Clinic